Algemene voorwaarde

Algemeen 

- Massage Franciska verleent geen medische behandelingen. bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massage te ondergaan.

- Massage Franciska verleent géén erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld.

- Massage Franciska kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

- Massage Franciska heeft heet recht om bij heel warm weer afspraken te verzetten. In de zomer maanden wordt er tot 12.30 uur ingeboekt bij heel mooi weer. Dit in verband met de arbeidsomstandigheden die dan niet acceptabel zijn om in te werken. 

Intake en gezondheid.

is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven. 

*belangrijk voor vrouwen: Als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf.

Contra indicaties

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet  (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelde arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Om er zeker van te zijn dat u geheel/gedeeltelijk gemasseerd mag worden, zal vooraf aan elke massage een korte intake worden afgenomen .  Let wel indien de masseur niet volledig of verkeerd geïnformeerd ingelicht wordt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage. 

Absolute contra indicaties: CORANA,  koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van een verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaatziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid, uitputting en (voorgenomen) zwangerschap.

Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen.    

Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol of drugs uitgesloten.

Privacy

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt. Massage Franciska behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Massage

Annulering van een massage is tot 24 uur voor aanvang telefonisch mogelijk.

Bij te laat annuleren van een massage wordt de volledige behandeling in rekening genomen.

2 keer dezelfde afspraak verplaatsen is mogelijk, maar er wordt €5,- toeslag gerekend.

Uitsluiting van de boeking kan alleen door Massage Franciska gemaakt worden.

Elke behandeling dient na afloop contant(gepast), en of met Pin, te worden afgerekend.

Massage cadeaubonnen

De cadeaubon kan alleen voor massage diensten worden ingewisseld bij Massage Franciska. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Wij accepteren alleen originele cadeaubonnen (geen kopieën). De cadeaubon is één jaar geldig na uitgifte datum.

Massage Franciska is niet verantwoordelijk voor verloren cadeaubonnen en kan deze derhalve niet vergoeden.

Foto's en tekst

De foto's en tekst die op de site staan mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Bij onder vinding van copyright van het  "strafrecht  artikel 326 van het strafboek ", kan dit beboet worden met een geld bedrag.