Behandelingen

Massage Franciska werkt spiergericht en streeft ernaar om ontspanning van lichaam en geest te creëren. Massage Franciska werkt tevens met zowel Oosterse als Westerse technieken, waardoor haar behandelingen een goede invloed hebben op het lichaam.

Franciska streeft ernaar om een zo goed mogelijke behandeling te geven met een goede invloed op het lichaam. Daarom geeft Franciska soms ook advies en/of oefeningen mee voor thuis die u gemakkelijk thuis kunt opvolgen en uitvoeren.

 

Bloedzuiger Therapie

Traditionele behandeling in de moderne geneeskunde.

Maak gebruik van de beestjes en krijg hun speeksel waar vele goede stoffen in zitten waar de farmaceutische wereld niet kan over treffen.

 

low level laser therapy

Door middel van een koud laser licht komt  er  

meer energie in het lichaam, het geeft verlichting van pijn, een snellere genezing en herstel, en een sterker immuunsysteem, etc.


Taping

Medical Taping is tapen van spieren voor blessures of tapen voor medische redenen. Ook is er Lymfe taping. Deze zorgt voor een goede doorstroming van vocht als deze is opgehoopt en wordt overtollig vocht afgevoerd. Dan is er nog Dynamic Tape en deze zorgt voor verbetering van spieren.

Cuping

Door cuping wordt de huid vacuüm gezogen waardoor er ruimte komt tussen bindweefsel. Op de plek waar afvalstoffen zitten worden deze naar boven gehaald, waardoor het lichaam de afvalstoffen makkelijker kan verhelpen.


arrangement

Een pakking is goed voor je huid, omdat het dode huidcellen verwijderd.

Verder komen er ook veel vitamines en mineralen binnen en zorgt het voor een zachte huid.

 

Kortom: Een boost voor je lichaam

Guasha

Een oosterse schraaptechniek . Voor spieren en bindweefsel. Waar pijn en afval stoffen zit komt Sha tevoor schijn.


"Sommige uitdagingen win je, 

tegen sommige leg je het af.

Als je er een wint, 

voel je je lekker en sterk,

zodat je waarschijnlijk ook de volgende wint.

Hoe meer je er wint,

hoe makkelijker het wordt.

Maak er een gewoonte van."