De masseuse van Massage Franciska

Franciska is een vrouw die met veel passie en liefde haar werk doet als masseuse. Ze houd er van om mensen te helpen en ze met een voldaan gevoel weer weg te zien gaan. 

 

"De klant staat voorop."


Geschiedenis

Na jaren als interieurverzorgster te hebben gewerkt, gooide Franciska Spruit in 2011 het roer om en opende ze de deuren van haar eigen massagesalon; Massage Franciska.

Franciska, een gediplomeerd NGS massagetherapeut en gediplomeerd Guasha therapeut, hanteert een holistische benadering; al haar behandelingen zijn gericht op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest.

Franciska heeft ook de papieren om met bloedzuigers te mogen werken en om  de low lever laser lamp te geven. Daar naast heeft Franciska vele cursussen gedaan in verschillende therapieën en behandelingen.

Wat doet Massage Franciska

Massage Franciska biedt verschillende behandelingen aan.

Met deze behandelingen wordt er voor namelijk pijn bestrijdend gewerkt. Alles op een zachte manier. Sommige mensen komen om heerlijk te ontspannen, anderen komen om fysieke klachten -  (reumatische)ontstekingen en nek-rug- en schouderklachten tot sportblessures - te verlichten. 

-zo behandeld ze ook  met koud laser licht en werkt ze met bloedzuigers .

alles om de pijn bij de klant te verminderen.

De behandeling

Massage Franciska neemt alle tijd voor haar klanten. Franciska kijkt verder dan de klachten die je ervaart. Het is essentieel om de dieper liggende oorzaak te achterhalen én aan te pakken. Vanuit haar ervaring en deskundigheid voelt Franciska al snel aan wat voor jou op dat moment nodig is. Iedere behandeling is anders, simpelweg omdat je zelf ook altijd anders bent. Franciska geeft bovendien aanvullend ook advies m.b.t. je leefstijl, waaronder oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Alles om zoveel mogelijk effect te hebben van de behandeling.