De masseuse van Massage Franciska

Franciska is een vrouw die met veel passie en liefde haar werk doet als masseuse. Ze houd er van om mensen te helpen en ze met een voldaan gevoel weer weg te zien gaan. 

 

"Elke Massage is anders."

"De klant staat voorop."


Geschiedenis

Na jaren als interieurverzorgster te hebben gewerkt, gooide Franciska Spruit in 2011 het roer om en opende ze de deuren van haar eigen massagesalon; Massage Franciska. Franciska, een gediplomeerd NGS massagetherapeut, hanteert een holistische benadering; al haar massages zijn gericht op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest.

Wat doet Massage Franciska

Massage Franciska biedt verschillende behandelingen aan, maar de meesten klanten kiezen voor de allround massage. Met deze massage combineert Massage Franciska diverse Oosterse en Westerse massagetechnieken. Sommige mensen komen vooral om heerlijk te ontspannen, anderen komen om fysieke klachten - van bekkeninstabiliteit en rug- en schouderklachten tot sportblessures - te verlichten.

De behandeling

Massage Franciska neemt alle tijd voor haar klanten. Franciska kijkt verder dan de klachten die je ervaart. Het is essentieel om de dieper liggende oorzaak te achterhalen én aan te pakken. Vanuit haar ervaring en deskundigheid voelt Franciska al snel aan wat voor jou op dat moment nodig is. Iedere massage is anders, simpelweg omdat je zelf ook altijd anders bent. Franciska geeft bovendien aanvullend ook advies m.b.t. je leefstijl, waaronder oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Alles om zoveel mogelijk effect te hebben van de behandeling.